Avís legal

El present avís legal estableix les condicions d’ús del lloc web “www.claudiacarreras.cat” i “www.claudiacarreras.com” propietat de Clàudia Carreras Oliver. L’accés al lloc web atribueix la condició d’usuari i implica l’acceptació plena i sense reserves, per part de l’usuari, de totes i cadascuna de les condicions incloses en aquest Avís legal.

Tots els drets de propietat intel·lectual del domini web així com dels seus continguts, incloent imatges, vídeos, dades, textos, informacions o vincles publicats al web, pertanyen a la Clàudia Carreras de manera que cap usuari està autoritzat a fer ús d’ells, ni imprimir-los ni emmagatzemar en cap suport físic en cap cas que no sigui el de la seva utilització personal i privada. Quedant, doncs prohibida la modificació, descompilació o la utilització comercial de qualsevol part de la mateixa.

Tan sols s’autoritza la utilització dels continguts del domini web amb finalitats informatives, sempre que se citi o es faci referència a la font, sent l’usuari l’únic responsable del mal ús dels mateixos.

Els enllaços i hipertext que, si escau, possibiliten l’accés a través del lloc web a prestacions i serveis oferts per tercers, no pertanyen ni es troben sota el meu control de l’empresa, de manera que no es fa responsable ni de la informació continguda en els mateixos ni de qualsevol efecte que poguessin derivar d’aquesta informació.

S’informa que les dades incloses en aquest formulari, d’acord amb el que preveu la Llei Orgànica 15/1999 de Protecció de Dades de Caràcter Personal, formaran part d’un fitxer automatitzat.

La finalitat del tractament és informar als interessats sobre les novetats del web i de les activitats que es realitzaran. En cas de negar-se a comunicar les dades podria ser impossible informar.

Podrà dirigir les seves comunicacions i exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició a l’adreça de correu electrònic art [at] claudiacarreras.cat .

L’usuari té terminantment prohibit introduir qualsevol tipus de virus en el domini web, així com intentar accedir a les dades del mateix, modificar-los, accedir als comptes de correu, missatges, etc.

El titular no  garanteix la qualitat, exactitud, fiabilitat, correcció o moralitat de les dades, programes, informacions o opinions, sigui quin sigui l’origen, que circulin per la seva xarxa o per les xarxes a les quals l’usuari pugui accedir a través del web. L’usuari accepta expressament deixar exempta al titular del web de qualsevol responsabilitat relacionada amb el mateix. L’usuari assumeix sota la seva exclusiva responsabilitat les conseqüències, danys o accions que poguessin derivar de l’accés a aquests continguts així com de la seva reproducció o difusió.

El titular no serà responsable de les infraccions de qualsevol usuari que afectin els drets d’un altre usuari del web, o de tercers, incloent els drets de copyright, marques, patents, informació confidencial i qualsevol altre dret de propietat intel·lectual o industrial.

El titular farà ús de les accions civils o penals que per llei correspongui, davant qualsevol utilització indeguda del seu domini web. Els litigis que poguessin sorgir en relació a aquest domini es regiran únicament pel dret espanyol, sotmetent-se als Jutjats i Tribunals competents a la província de Barcelona.